Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.
Η περίφημη συνταγή του David Chang για ράμεν, που όπως και να το κάνουμε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.
Πώς θα φτιάξεις την περίφημη confit de canard του διάσημου Γάλλου σεφ.
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, μοιράζεται τα μυστικά του.
Η συνταγή για κέικ μήλο-κανέλα με ελαιόλαδο.
Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.
Η συνταγή για μαλακά μπισκότα βατόµουρου µε λευκή σοκολάτα.
Η συνταγή για νηστίσιµα ζαχαροκουλουράκια στο τηγάνι.
Υλικά400 γρ. πατάτες 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά 100 γρ. λευκός ταραμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κ.σ. ξερός δυόσμος ½ φλ. κορνφλάουρ Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Αλεύρι, σπορέλαιο
O Papa εκτός από ποτό, ήξερε κι από φαγητό.
Η συνταγή για ένα φανταστικό σάντουιτς με τηγανητή μορταδέλα Bologna.
Η συνταγή για ένα από τα νοστιμότερα σάντουιτς που υπάρχουν.
Η συνταγή για ένα άψογο σάντουιτς για την Boxing Day, με τα leftovers της χριστουγεννιάτικης γαλοπούλας.
Η συνταγή για το πιο κλασικό cocktail με ουίσκι.
H συνταγή για το εθνικό cocktail του Περού.
Η συνταγή για το κλασικό gin cocktail.
Η συνταγή για την ιδανικότερη εκδοχή του σκωτσέζικου Manhattan.
Θα μαζευτούμε που θα μαζευτούμε μπροστά στην τηλεόραση για τον τελικό το Σάββατο, λέμε να φτιάξουμε πιάτα από μερικές από τις χώρες που μας εμπνέουν και μαγειρικά.
Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!
Με έμφαση στην ξεχωριστή γεύση και παρουσία, το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.
Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.